Leveransvillkor

När du som privatperson handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset. Vid hemleverans debiteras en avgift på 150kr om ni bor inom tullarna eller i ytterstaden (ca 1mil från city). Beställer ni varor till ett värde av minst 2500kr bjuder vi på hemkörningsavgiften, inom ovannämnda område. Bor du 1-3mil från city. Gratis hemkörning om du handlar för mer än 4000kr. 

Bor ni längre norrut stannar vi gärna vid valfri avfart längs E4 mellan Arlanda och Stockholm i samband med att vi hämtar fisken på Arlanda. För längre hemleverans inom Stockholms län kontakta oss för prisuppgift. 

Vid leverans

Vid beställning lämnar ni ert telefonnummer där ni nås vi leveranstillfället. Om ni inte är hemma på överrenskommen tid ställs varorna utanför ytterdörren. Fisken ligger på is och klarar sig några timmar tills ni kommer hem och kan lägga den i kylskåp.
Om ni bor i hus med portkod och vi inte kommer in i porten eller når er via telefon, tar vi tillbaka varorna och ni kommer att debiteras fullt pris för den beställda varan.

Force Majeure 

Isfisk ansvarar inte för förseningar eller utebliven leverans orsakade av omständigheter som Isfisk inte kunnat råda över såsom flygstrejk, förseningar av flygtransport, stormar och dåligt väder etc.