2kg färska torskkinder

2kg färska torskkinder

Minsta mängd 2kg. Färska torsk-kinder, MSC märkt, ej frysta. Våra färska torsk-kinder kommer från torsk som fiskas i de rena och kalla vattnen utanför Island enligt alla miljökrav för hållbart fiske. Torsken är nyfångad och ickefryst. Kinderna levereras i frigolitkartonger om minst 1 kg. Handla för 2500kr och få fri leverans.(1mil fr city)

Antal2kg

Lagerstatus

Beställningsvara

500 kr

inkl. moms

Beskrivning

Torskens kind har ett fast och delikat kött som lämpar sig utmärkt att steka eller fritera. Det passar mycket bra att krydda med vitlök, chili, citron och koriander. Servera med till exempel ris, sockerärtor och aioli.

Våra färska torsk-kinder levereras nyfångade och sprittande färska till Dig. De är alltså inte frysta.

Torsk-kinderna ligger i förpackningar om 1 kilo i ett förseglat emballage av frigolit. De färska torsk-kinderna håller minst 7 dagar i kallt kylskåp, + 4 grader, efter det du fått den levererad. Vår torsk har fiskats i de rena och kalla vattnen utanför Island. Island är känt för sin oförstörda natur och sina rena havsvatten. Island har i årtionden fört en dokumenterat ansvarsfull fiskepolitik som går ut på att bevara mångfalden i de marina ekosystemen, förhindra överfiske och säkra livskraftiga fiskbestånd.